A meghívott vendég az alábbi üzenetet fogja megkapni:



Miután rákattintott a Meghívó elfogadása feliratra, automatikusan az App Store-ba/ Google Play áruházba navigálja, amennyiben még nem töltötte le az alkalmazást. Ha megnyitják az applikációt, a megosztott kulcs automatikusan megjelenik nekik.

FONTOS: A vendégeknek nem szükséges beregisztrálniuk és profilt létrehozniuk az alkalmazásban, csupán a meghívót kell elfogadniuk.
Segített ez a cikk?
Megszünteti
Köszönöm!