Sajnáljuk, hogy elmegy! Ha csak az előfizetést szeretné lemondani, kattintson a Számlázás menüpontra, azon belül pedig a Szeretné lemondani az előfizetést? opcióra. A fiók automatikusan visszavált az ingyenes verzióra és nem fogunk több pénzt levonni a megadott fizetési módról.



Ha teljesen szeretné letörölni a fiókját:

A fiók törlésével azonnal, minden adatot törlünk a rendszerből, tehát nem tudunk visszaállítani semmit. Kérjük, hogy ha szükséges, előtte exportálja ki a szükséges adatokat. A Biztonság menüpontban található a fiók törlése opció. Kattintson a Fiók Törlése gombra.



A megjelenő ablakban a piros, Email küldése gombra kattintva kapni fog egy 6 jegyű kódot, ami a fiók törlésének visszaigazolásához szükséges.



Adja meg az emailben kapott 6 jegyű kódot és kattintson a Fiók törlése gombra.

Segített ez a cikk?
Megszünteti
Köszönöm!