Profil adatok szerkesztése

A vendég adatlapját a táblázatos nézetben a táblázat egyik sorára kattintva érheti el. A jobb oldali oldalsávban fog bejönni a profil. Az adatok szerkeztéséhez nyomja meg a Módosítás gombot.



A kép módosításához húzzon rá egy képet a fénykép ikonra, vagy egyszerűen kattintson rá a kép kiválasztásához.



A vendég törléséhez használja a piros Vendég törlése gombot. A megnyíló ablakban biztos, ami biztos rákérdezünk, hogy tényleg törölni szeretné-e a vendéget. Megerősítés után minden kulcsot visszavonunk, viszont a használati naplóban megmaradnak a vendéghez kapcsolódó adatok.

Virtuális kulcsok módosítása

A vendég összes megosztott kulcsát is látni lehet az oldalsávon a Kulcsok fül alatt. A kulcsok három különböző állapotban lehetnek, ettől függően lehet őket módosítani:



- A kék színű kulcs függő állapotban van, a vendég még nem vette használatba
- A piros kulcs lejárt (például elérte a lejárati dátumot)
- A színnel nem jelölt kulcs használatban van

A Visszavonás és Törlés opciók visszavonják a kulcsot a vendégtől. Az Újraküld opció újraküldi a kulcsot a vendégnek. A Módosít és a Megújít gombok segítségével lehet a meglévő hozzáférést módosítani, a kulcs típusát beállítani.



Ha a kulcs még függő állapotban van, a meghívó linket itt is elérheti és a QR kód ikonra kattintva telefonnal is beolvasható.
Segített ez a cikk?
Mégse
Köszönöm!